top of page
Image by Edward Howell

Inspelade fortsättningskurser

Jag älskar att lära mig nya saker, jag blir liksom aldrig mätt på kunskap. Om du känner att du vill lära dig mer om hur du kan använda eteriska oljor och ta hand om dig själv och dem i din närhet, så kika in på de här fortsättningskurserna, både våra egna på svenska men också alla fantastiska YouTube videos som andra har gjort på engelska. Hoppas du lär dig något här som du inte visste förut!

Eteriska oljor i köket

I den här videon får du lära dig hur du kan använda eteriska oljor i köket, med allt från matlagning och bakning till drinkar och marinader. Du får också lära dig lite tips och får massor med idéer och information om det här användningssättet. Bon apetit!

Introduktion till Eteriska oljor

Har du missat grundkursen eller känner du att du skulle behöva gå den igen...we´ve got you covered! Du kan nu se den så många gånger du vill. Efter den här kursen kan du gå vidare till nästa video: "Jag har oljor - Vad gör jag nu?"

doTERRAs fantastiska hudvård

Ange Peters är en jätteduktig ledare och utbildare  inom doTERRA. Här berättar hon om fördelarna med att använda rena produkter på kroppen/huden och går igenom doTERRAs hudprodukter. Kolla gärna in fler av hennes videos.

Back to School

Här kommer en genomgång av vilka oljor och andra produkter som är bra att använda när barnen går tillbaka till skolan... men också för oss vuxna som går tillbaka till jobbet.

Oljor vid jetlag

Här får du tips på vilka oljor du kan ta vid jetlag

Jag har oljor - vad gör jag nu?

Kanske har du fått lära dig grunderna men sen har det gått ett par veckor och nu minns du inte vad du lärde dig och kanske är du osäker på hur du kan använda dina oljor. Ingen fara, jag hjälper dig! I den här videon går vi igenom allt du behöver veta. 

Eteriska oljor och känslor

Laura Jacobs har varit med i doTERRA från början. Här berättar hon på ett bra sätt hur vi kan använda eteriska oljor för att påverkar våra känslor - engelsk

Så gör du din egna rena parfym!

Topp-, mellan- och basnoter. Här får du lära dig hur du kan göra din egen signaturdoft på ett superenkelt sätt eller på ett mer professionellt sätt

Life long vitality

Justin Harrisson berättar här på ett bra och informativt sätt om "Life Long Vitality" produkterna. Jag kan utan att tveka säga att de här vitaminerna har förändrat mitt liv, men jag var rätt skeptisk i början. Den här produkten (produkterna) har till och med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så du vågar också testa dem.

Möt grundarna till doTERRA

Den här fina videon förklarar hur doTERRA började 2008. Visionen och hjärtat bakom företaget

bottom of page