top of page

Välkommen att börja ditt nya liv med eteriska oljor!

Vad underbart att du också vill börja använda eteriska oljor i din vardag. Klicka på den blå knappen ovan för att se vilka startpaket och fristående produkter du kan välja bland!

 

Att välja ett färdigt startpaket är det smartaste sättet att börja med oljor, för priset är lägre än om du köper oljorna separat och i startpaketen ingår också de mest populära oljorna som täcker de flesta behoven. Saknar du någon olja i ett startpaket, kan du bara lägga till den i din beställning.

Längre ner på den här sidan hittar du massor med tips på vad du kan använda de vanligaste oljorna till.

 

Om du inte vill börja med ett startpaket, så går det givetvis bra att bara beställa enstaka oljor också, om det passar dig bättre.

 

Behöver du hjälp med vilka oljor som bäst passar dina behov, hör av dig så hjälper jag dig. Du når mig på noomi@oljekallan.com

Meddela mig gärna när du beställt ditt paket så skickar jag också ett välkomstpaket från mig. Har du några frågor eller om du har problem med beställningen så hör av dig till mig. Jag hjälper dig gärna!

Som medlem via mig får du också tillgång till vår privata facebookgrupp med vidare utbildning, e-böcker, information om oljorna och support. Vi hjälper dig känna dig trygg i att använda dina oljor.

Känner du dig osäker? doTERRA har 30 dagars öppet köp, så du har möjlighet att returnera din beställning om du inte skulle vara nöjd. 

Jag håller också gratis grundläggande kurser online om eteriska oljor som du är varmt välkommen att vara med på. Du anmäler dig via länken längst ner på sidan Jag kan varmt rekommendera den.

Du kommer att älska det här!

Skärmavbild 2023-07-13 kl. 14.48.39.png
bottom of page