top of page

“There is oil in the house of the wise”

Uppdaterat: 6 okt. 2022Tänk att den här versen står I självaste Bibeln! Utan att vara Teolog så är min egen analys att versen egentligen syftar till typ…det är smart att ha ett sparande, en buffert osv, och förr i tiden var det bland annat oljor, kryddor, silver och guld som man handlade med. Visste du att vissa oljor till och med var mera värd än guld. Frankincense och Myrra till exempel var oljor som plundrare tog från gravar, men de lämnade guldet. Det var oljor man hade för att ta hand om sig och sin familj, och hälsan är mera värd än guld. Idag har vi glömt den här skatten, både hur vi kan använda oljor/örter och också ATT vi kan använda dem.


Något av det jag är mest tacksam över sedan jag upptäckt den här världen är att jag för första gången sedan jag blev mamma känner att jag faktiskt kan hjälpa mina barn när de snabbt behöver något mer än bara att jag lyssnar på dem (ibland räcker det dock förstås).


Det kan vara allt ifrån hjälp när de har ont i magen, blöder näsblod eller har fått ett getingstick till att de behöver hjälp att kunna fokusera, slappna av eller att lugna ner sig. Bäst av allt är nog dock att de själva lär sig vad som kan hjälpa dem. Helt naturligt och fritt från kemikalier är det också.


Vill du också lära dig mer om den här häftiga skatten. Jag håller gratis kurser, det är bara att du hör av dig så bokar vi in dig.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page