top of page
Image by Chaitanya Maheshwari

Skatter - Andra konton att följa

Det verkar vara en speciell typ av människor som dras till oljornas värld och en sak som är gemensam är viljan att dela med sig av egna

erfarenheter och viljan att hjälpa andra att må bättre.

 

Jag har hittat många skatter i form av konton på Instagram, olika facebookgrupper och bloggar/hemsidor som har inspirerat mig och

hjälpt mig att bygga upp min kunskapsbank.

 

Hoppas du också blir inspirerad av dessa skatter.

Skärmavbild 2022-03-19 kl. 12.38.15.png

Our oily house

Den här hemsidan/bloggen är en av mina favoriter. Laura har fem barn och ett till på väg och hon berättar om allt du kan göra med eteriska oljor både på denna blog men också via hennes YouTube kanal som hon länkar till på hemsidan.

Skärmavbild 2022-03-19 kl. 12.44.23.png

Blissed Mama

Jag gillar Regil Smith och hennes lättsamma sätt att utbilda. Framför allt gillar jag nog hennes YouTube filmer. Jag kanske inte skriver under på alla hennes användningsområden, det händer att hon blandar in månar och sånt, vilket inte tilltalar mig, men då hoppar jag bara över dem inläggen.

Skärmavbild 2022-03-22 kl. 16.54_edited.

Dr Josh Axe

Dr. Josh Axe, DC, DNM, CNS, är en Chiropraktor och doktor i naturmedicin. Han har en välbesökt YouTube kanal och har skrivit många böcker om både eteriska oljor och andra naturliga råvaror som på ett naturligt sätt kan hjälpa oss att må bättre och att leva ett så naturligt och giftfritt liv som möjligt. 

bottom of page