Freebies!

Oljor i Sovrummet

Skärmavbild 2022-09-12 kl. 18.02.15.png

Visste du att man använt oljor och plantextrakt som afrodisiaka sedan urminnes tider? I den här E-boken"Oljor i Sovrummet" får du massor med tips på blandningar du han testa för att höja temperaturen i sovrummet.

Skönhetsguide

Skönhetsguide.PNG

I den här E-boken får du massor med recept på skönhetspodukter som du enkelt kan göra till dig själv eller ge bort till en vän. Lär dig göra ditt eget badsalt, läppskrubb, duschkräm, ansiktsserum och mycket mera.

Hur kan du använda eteriska oljor i din vardag?

Eteriska oljor.PNG

När jag precis hade började intressera mig för eteriska oljor visste jag inte HUR jag skulle använda dem, annat än i en aromalampa möjligen. I den här e-boken får du lära dig de tre olika sätten du kan använda eteriska oljor på i din vardag.

Vill du lära dig mer? Gå min grundkurs GRATIS

Tycker du att det verkar intressant med eteriska oljor, och vill lära dig mera. Då vill jag verkligen rekommendera dig att gå min grundkurs som är online och även den är helt gratis. Anmäl dig genom att klicka på knappen nedan och fyll i dina kontaktuppgifter. Har du inte oljor sedan tidigare från doTERRA skickar jag dig några prover innan kursen också (gratis)